VAŠE REGIONÁLNÍ TELEVIZE

Novou Miss Academia je Kateřina Kubačková

03.04.2010 18:45

ZLÍN - Velké finále Miss Academia ČR ve středu 31. března dosáhlo svého vrcholu. Volba již čtrnácté "nej" vysokoškolačky, kterou organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, proběhla v duchu antiky v Městském divadle Zlín. Titul a korunku Miss Academia 2010 od poroty získala Kateřina Kubačková studující Ostravskou univerzitu obor management v neziskovém sektoru.

"Mé pocity z výhry jsou jednoznačně šťastné. Jsem ale unavená, oslavy své výhry nechám na později," vyjádřila se těsně po vyhlášení výsledků Kubačková. Dvacetiletá rodačka z Horního Těrlicka prošla s přehledem všemi soutěžními disciplínami. Úvodní choreografií, rozhovorem s moderátorem, promenádou v plavkách i šatech. Statečně se poprala i s letošní volnou disciplínou - uvázáním tógy na naolejované mužské tělo.

Prohlédněte si fotogalerii ze slavnostního galavečera Miss Academia 2010.

Vítězství v soutěži ji přineslo také mnoho hodnotných cen jako např. poukázky k péči o pleť, oblečení, boty nebo elektroniku. Vítězka obdržela mimo jiné balíčky kosmetiky, sadu šperků, možnost přepravy po ČR i za hranice naší republiky zdarma, nafocení profesionálního booku nebo peněžní poukázku. Kateřina získala i auto k zapůjčení na půl roku, bezplatnou přípravu na zkoušku IPMA a absolvování kurzu projektového řízení a efektivní komunikace.

Titulem I. ViceMiss Academia 2010 se pyšní Michaela Junová pocházející z Českých Budějovic, která studuje obor Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví na Jihočeské univerzitě. Titul II. Vicemiss Academia pak vybojovala Lenka Kuglíková z Brna, jejímž oborem je Cestovní ruch na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě. Během slavnostního večera byl vyhlášen také tradiční titul Miss Academia ONLINE, o němž rozhodovala široká veřejnost. Největší počet hlasů získala jedenadvacetiletá také Lenka Kuglíková. Spolu s titulem získala věcné ceny od společnosti vyrábějící elektroniku a další dárky od partnerů soutěže.

Nově se vyhlašoval titul Miss Academia Hlas, který byl zajímavý především pro místní posluchače Rádia Zlín. S největším počtem hlasů si jej odnesla Jana Tůmová z Prahy studující na Karlově univerzitě.

Vítězky se do soutěže probojovaly z konkurence 255 přihlášených dívek. Spolu s dalšími finalistkami prošly náročnými castingy v Praze a ve Zlíně a spoustu zážitků si odnášejí ze dvou bohatých soustředění a módní přehlídky.

"Tématem letošního ročníku byla antika. Není tedy divu, že atmosféra, scéna i scénář finálového galavečera se nesly ve stejném duchu. Soutěžící dívky, diváci v sále i ti, co sledovali přímý přenos přes univerzitní televizi Neon, se ocitli v době starověkého Řecka, do níž byl vyslán moderátor Jiří Mádl jako gladiátor. Měl za úkol najít novou ženu pro nejvyššího boha Dia," objasnila program večera jedna z manažerek Eva Krutáková.

Finálový večer byl zakončen slavnostním rautem a Miss párty pořádanou v MusicLandu Zlín, kam se celá finálová desítka dopravila luxusní limuzínou a svou pouť soutěží oslavila.

Zdroj: studenti FMK UTB ZLÍN

Kontakt

RTA Zlín

produkce.zlin@rta.cz

Filmová 174
Zlín
760 01

+420 604 237 977

Vyhledávání

Anketa

Jak často sledujete Minuty regionu televize RTA Zlín?

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode