VAŠE REGIONÁLNÍ TELEVIZE

Boj o korunku a titul MISS ACADEMIA 2010 vrcholí!

29.03.2010 16:24

Finálový večer MISS ACADEMIA ČR je již za dveřmi! Galavečer, kde se zvolí "nej" vysokoškolačka pro rok 2010, se uskuteční 31. března v Městském divadle Zlín. Již nyní si můžete v místě konání zakoupit vstupenky na soutěž pořádanou studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

V rámci týdenního soustředění absolvovaly finalistky v pátek 26. března mimořádnou Módní přehlídku MISS ACADEMIA ve zlínském OZC Zlaté jablko. Ve čtyřech blocích se převlékly do vybraných outfitů luxusních oděvních značek. Během eventu byla za podpory spousty diváků vůbec poprvé v historii vyhlášena MISS ACADEMIA Zlaté jablko. Stala se jí dívka č. 10 - Bohuslava Jiroušková z Valašského Meziříčí, která studuje právo na Univerzitě Karlově v Praze. Kromě titulu si odnesla několik poukázek na nákup zboží v obchodním centru. "Překvapilo mě, že se nám podařilo zorganizovat tak velkou akci bez profesionální základny, a myslím si, že jsme to zvládli na jedničku. Módní přehlídku přišlo podpořit opravdu hodně lidí, mám z toho velkou radost," shrnula průběh přehlídky ve Zlatém jablku manažerka eventu Klára Dohnalová.

Celá soutěž MISS ACADEMIA se letos nese v duchu antiky, stejně jako samotné finále, kterým bude provázet známý herec a moderátor Jiří Mádl. V porotě zasednou zástupci Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, loňská MISS ACADEMIA Jana Marečková a partneři a sponzoři, kteří přispěli ke konání letošního ročníku soutěže. Stejně jako vloni je připraven přímý přenos večera prostřednictvím webových stránek univerzitní televize NEON TV.

Program večera začíná ve 20 hodin, ovšem přípravy budou probíhat od brzkých ranních hodin. Na bedrech realizačního týmu leží postavení scény, příprava finalistek, přichystání foyer a mnoho dalších úkolů nezbytných pro hladký průběh finále. Během celého dne budou probíhat také poslední nácviky choreografie finalistek.

Právě díky štědrým partnerům se mohou finalistky čtrnáctého ročníku MISS ACADEMIA těšit např. na poukázky k péči o pleť a oblečení nebo boty i elektroniku. Dívky umístěné na prvních třech místech obdrží mimo jiné také balíčky kosmetiky, sady šperků, možnost přepravy po ČR i za hranice naší republiky zdarma, nafocení profesionálního booku nebo peněžní poukázky. Protože v MISS ACADEMIA hraje důležitou roli také inteligence, budou mít vítězky možnost absolvovat kurzy projektového řízení a kurzy efektivní komunikace. Dívka, která se umístí na prvním místě a stane se onou antickou bohyní, navíc získá auto k zapůjčení na půl roku a bezplatnou přípravu na zkoušku IPMA.

Po slavnostním vyhlášení výsledků se vysokoškolačky přesunou do Musiclandu A, kde bude probíhat závěrečná Miss Party již od 21 hodin. Akce je přístupna veřejnosti a o zábavu bude dobře postaráno až do ranních hodin!

Zdroj: FMK UTB Zlín

Kontakt

RTA Zlín

produkce.zlin@rta.cz

Filmová 174
Zlín
760 01

+420 604 237 977

Vyhledávání

Anketa

Jak často sledujete Minuty regionu televize RTA Zlín?

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode